Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuzní fórum-klikni!

Zde nám můžete sdělit Vaše poznatky a zkušenosti :    

 Dobrý den,

po delší době se ozývám a v první řadě chci moc poděkovat za publikace, které již mám.Pracuje se s nimi úplně skvěle a Vaše nápady jsou báječné.Chtěla bych proto poprosit o zaslání knih pro třetí ročník.

Děkuji

S pozdravem   H. K.

 

Dobrý den, objednávám si u Vás 2.díl Učíme se společně pro 2. třídu. Jsou to prima pracovní listy, věřím, že jich ještě spoustu vytvoříte.
Děkuji. Přeji slunečný den.
I. P.

 

Dobrý den.
Chtěla bych si objednat vaše publikace "Učíme se společně" pro 1. až 3. ročník ZŠ (všechny díly). Knihy jsem viděla a jsem nadšená. Prosím zašlete knihy na adresu:
J.K.

 

Dobrý den pane Miloslave,

jsem učitelka 2.třídy a ve skupinkách pracujeme skoro každý týden od 1.třídy. Dnes jsem náhodou objevila Vaše stránky a velice mě zaujaly Vaše pracovní listy pro skupinové vyučování. Dost času trávím právě připravováním a vymýšlením různých úkolů pro skupinky ve třídě. Objednávám si tímto pracovní listy pro 2.ročník 1. a 2. díl. Velice se na ně těším. Děkuji M.R. 

Dobrý den,
mám u Vás objednaný 2.díl Učíme se společně pro 3.ročník. Mohl byste mi prosím místo jednoho kusu (který jsem si objednala)  poslat těch kusů 8 ?  Je to opravdu pěkně udělaná publikace. Škoda, že jsem do školy nastoupila až v průběhu podzimu, mohla jsem ji používat už dřív. Ale aspoň teď  ve druhém pololetí ten druhý díl užijeme:-))  Děkuji a přeju pěkný den. M.Š.

Dobrý den, poštěstilo se mi shlédnout Vaše internetové stránky a na jejich základě bych si chtěla objednat Vaše publikace pro 1. a 2. ročník-oba díly. R.F.

Vážený pane,

     dostala se mi do rukou publikace Učíme se společně od Jany Paškové. Velmi mě zaujala a myslím,že bude dobrou pomocnicí v mé školní práci. Prosím Vás tedy o zaslání všech dílů pro 1.,2. i 3. ročník po jednom kuse na dobírku. D.R.

Dobrý večer,
do rukou se mi dostaly vaše Pracovní listy. Jsou opravdu super! V.T.

Dobrý den, rády bychom si s kolegyní u Vás objednaly publikace ke skupinovým činnostem.
Pro druhou třídu-oba díly, pro  třetí třídu-oba díly, pro čtvrtou třídu-také oba díly.  Pátá třída, jak jsem pochopila, vyjde v lednu?  Děkuji, hezký den. H.V

Dobrý den,chtěla bych si u vás objednat pracovní listy UČÍME SE SPOLEČNĚ pro 1.a 2.ročník(oba díly).Zatím si objednávám jen pro sebe,po kuse,rodičům nabídnu na tř.schůzce.Děkuji.Ë.C.

Přeji krásný letní podvečer,dovoluji si Vás obtěžovat a zároven moc poprosit o zaslání publikace z vašeho nakladatelství Učíme se společně pro 4. a 5.ročník.Pracovala jsem s těmito publikacemi ve 2. a 3. ročníku,nyní se žáky postupuji do dalšího ročníku.Jsme na práci podle těchto pracovních listů již zvyklí,moc se nám líbí,velký ohlas měla tato publikace i u rodičů.Předem děkuji za ochotu.Z.B.

Vážení, setkala jsem se opět s publikacemi "Učíme se společně", které jste vytvořili.
Chtěla bych Vám poděkovat , jsou pro mou činnost s dětmi skvělé, mám zájem opatřit si celou řadu všech dílů,
které nabízíte pro ročníky 1. - 5. roč.
Prosím informujte mne o cenách a rozsahu Vaší nabídky. M.B.

Objednávám u Vás PL Učíme se společně pro 5. ročník 1. a 2. díl. Objednávku zašlete na adresu M. K., Halže. Autorům děkuji za úžasnou pomůcku, vlastním již všechny předešlé díly. Děti s nimi velmi rády pracují.  Děkuji K. M.

P.S.Pracuji na malotřídní škole,práce ve skupinách děti baví a s Vašimi prac.učebnicemi mám práci pro všechny děti v ročníku současně a přitom každý plní jiný úkol. S pozdravem H.H.

Dobrý den,

máme již Vaši kompletní řadu učebnic 1.-5. ročník a velice se nám líbí.. Na základě Vaší informace o zcela nových učebnicích pro 1. roč, žádám o zaslání 1. i 2. dílu této učebnice. (po 1ks),V.Š.

Dobrý den,
chtěla bych si objednat vaše publikace \"Učíme se společně\" pro 1. a 2. ročník ZŠ a MŠ a 1.ročník(všechny díly). Knihy jsem viděla a jsem nadšená. Prosím zašlete knihy na adresu: D. K.

 

Zde nám můžete sdělit Vaše poznatky a zkušenosti :    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dotaz

(Jana Nováková, 7. 1. 2011 20:33)

Dobrý den, moc ráda používám Vaše pracovní listy. Děti s nimi rádi pracují a mě zajímá, zda je vypracované mohu vystavit na webových stránkách. Snad tím neporuším autorská práva.
Děkuji za odpověď a bezva nápady Nováková

Príma den

(Eva Šustrová, 6. 12. 2010 19:17)

Dobrý den, dnes jsem poprvé využila ve vyučování vaše pracovní listy. Byla jsem nadšená nejen já, ale hlavně moji žáci, kteří za mnou chodili celé vyučování, jak príma den jsem jim připravila. Žákům přišlo, že se vůbec neučí, ikdyž příklady, které počítali, byly mnohem těžší a složitější, než počítáme během běžných hodin. Moc vám děkuji já i žáci z brněnského Komárova :)

Re: Príma den

(Vydavatelství, 6. 12. 2010 20:52)

Velmi děkujeme za kladné hodnocení našich pracovních listů. Vašim žákům přejeme krásné chvíle při zpracovávání pracovních listů a Vám pohodovou přípravu na vyučovací hodinu pro skupinové a kooperativní učení.

Kopie a modré písmo

(Zuzana Kotačková, 23. 9. 2010 7:31)

Dobrý den,
velmi rádi používáme vaše pracovní listy. Ale nemile nás překvapila barva písma. Při kopírování dětem musíme většinu z textů přepisovat (obtahovat). Modré a červené písmo se při kopírování na běžné kopírce bohužel neotiskne.

Přivítali bychom, kdyby barva písma byla opět černá nebo tmavá, jako bylo dříve.

děkujeme
z.kotackova@gmail.com

Re: Kopie a modré písmo

(Vydavatelství, 23. 9. 2010 18:19)

Vážená paní Kotačková,
jsme velice rádi, že využíváte naše pracovní listy. Barva je úmyslně volena tak, aby bylo ztíženo kopírování pracovních listů. Tím, že listy kopírujete, se dopouštíte porušování našich autorských práv. Na základě toho Vám můžeme udělit vysokou pokutu. Věřím, že se to nebude opakovat a pro žáky nakoupíte takové množství pracovních listů, abyste nemuseli porušovat zákon. Myslím si, že kopírování Vám zabere hodně času a také jistě nevyjde o tolik levněji než nákup Vámi oblíbených pracovních listů.

Re: Re: Kopie a modré písmo

(ZK, 24. 9. 2010 7:31)

Děkujeme moc za informaci...

dotaz

(PC, 2. 8. 2010 21:22)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli bude nějaká změna v publikacích pro 1. ročník - dočetla jsem se, že bude na dva díly. Ráda bych si objednala už teď pro sebe - nerada bych pak měla něco jiného, než děti ve třídě. Děkuji za odpověď.

Re: dotaz

(Vydavatelství, 11. 8. 2010 22:47)

V současné době doprodáváme 1.ročník, který má pouze jeden díl. Rozhodli jsme se pro tento ročník zpracovat také dva díly, které plánujeme do tisku koncem roku 2010.Stávající skupinové práce v tomto ročníku budou upraveny a rozšířeny o další pracovní listy.Průběžně Vás budeme informovat na našich stránkách.

Učíme se společně

(Miloslava Křehlíková, 22. 8. 2009 17:49)

Vážení Paškovi, mám všechny díly Vašich již vydaných PL pro skupinové a kooperativní učení a jsou opravdu skvělým doplňkem výuky 1. stupně. Jak pedagogové, tak žáci s nimi rádi pracují. Těším se na připravované vydání pro 5. r. Děkuji a přeji ještě mnoho inspirativních nápadů M. K.

poděkování

(Jitka Peroutková, 6. 12. 2008 19:23)

Dobrý den,
učím třeťáčky a kamarádka druháčky. Obě používáme Vaše knížky Učíme se společně. Jsou super a děti podle nich rádi pracují. Díky za skvělou publikaci. Přeji krásné svátky. S pozdravem Jitka

Učíme se společně

(Lucie Antošová, 26. 9. 2008 11:23)

Dobrý den
Velice oceň
uji tyto publikace a jsou výborným materiálen ve vyučování/zvláště pak na malotřídní škole, kde učím/
Mám všechny díly a budu objednávat další. Už se těším na další publikace pro 4. ročník.Hezký den.

Učíme se společně pro MŠ.

(M.K., 2. 9. 2008 13:10)

Dobrý den,
musím Vám pochválit publikaci- pracovní listy pro skupinové a kooperativní učení, určené pro MŚ až 1.ročník ZŠ. Je to vhodná doplňková pomůcka pro prvňáčky, kteří se postupně na jednoduchých formách naučí pracovat ve skupinkách. Po zvládnutí těchto pracovních listů není vůbec žádný problém navázat pracovními listy pro 1.ročník ZŠ.S pozdravem M.K.

Učíme se společně

(Jana K., 2. 6. 2008 16:07)

Využívám vaše úžasné pracovní listy. Učím první třídu a není den, kdy bych něco z pracovních listů nevyužila. Mám všechny 3 ročníky a už se těším na příští školní rok, kdy vyzkouším listy pro 2. ročník. Zajímalo by mě, zda připravujete listy i pro 4. a 5. ročník.(koceja.ano@seznam.cz)

Listy pro předškoláky

(Květa, 10. 5. 2008 22:51)

Pokud budete mít hotové materiály pro předškoláky , dejte mi prosím vědět na e mail K.Hradecká@seznam.cz.
Pracuji v přípravném ročníku a ráda bych tyto listy vyzkoušela v praxi. Díky

Učíme se společně.

(E.K., 21. 4. 2008 18:30)

Dobrý den,Náhodou se mi dostaly do ruky Vaše úžasné publikace Učíme se společně.Naprosto mě nadchly a proto bych si je velice ráda objednala.
Prosím o informace, jestli je to ještě možné. Mnohokrát děkuji a přeji hezký den. E. K.

Učíme se společně.

(P.Z., 1. 4. 2008 21:48)

Dobrý den,
chtěla bych pro naši školu objednat učebnice Učíme se společně. Objednávám všechny díly pro všechny ročníky které máte vydané.
Vaše učebnice mě velmi nadchly a jsou výbornou pomocí pro nás učitele.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5